toptop.dk

Ophavsret - www.toptop.dk

 
Beskyttelse af ophavsret
Alt på www.toptop.dk er beskyttet af lov om ophavsret.
Artikler, fotografier, grafik og anden offentliggørelse på www.toptop.dk stilles til rådighed for personlig visning eller læsning.
Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk og / eller digital form, i følge. ophavsretlovens § 12. Der må tages enkelte kopier på papir (udskrift) til privat brug.
Denne adgang gælder alene fysiske personer.
En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.
Yderligere anvendelse og kopiering kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra toptop.dk.
Som udgangspunkt er alt materiale på www.toptop.dk beskyttet efter henholdsvis varemærkeloven, ophavsretsloven eller markedsføringsloven, medmindre noget andet udtrykkeligt fremgår.
Vær specielt opmærksom på at www.toptop.dk også indeholder materiale eller henvisning til materiale hvorover tredjepart kan have rettigheder.
Skulle man som tredjepart konstatere at der foretages brud på ophavsret via www.toptop.dk skal sådant straks meddeles webmaster@toptop.dk med angivelse af form og rettighed hvorefter de nødvendige foranstaltninger der bringer dette til ophør vil blive iværksat.
 
Såfremt dele af teksten på denne side eller enkelte formuleringer i teksten ikke svarer til, ikke længere svarer til, eller slet ikke svarer til gældende ret, har dette forhold ingen indvirkning på den øvrige teksts indhold og gyldighed.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE